Kim Kardashian tienasi mobiilipelillä 35 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen mediapersoona Kim Kardashian sai taannoin oman videopelinsä Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin muodossa. Nyt pelin tähtitieteelliset tuotot on saatettu kansan tietoisuuteen, kun tilikauden kolmannen neljänneksen tulos on paljastettu.

YouTube
YouTube

Kim Kardashianin brändiin pohjautuva mobiilipeli on tuottanut jälleen 43,4 miljoonaa dollaria, eli 35 miljoonaa euroa. Kim ansaitsee pelin nettotuotoista muhkean 45 prosentin potin. Kerroimme heinäkuussa pelin tuottaneen 62 miljoonaa euroa, joten nyt ei puhuta vuositasolla kovinkaan pienistä summista.

Sovelluksen on kehittänyt Glu Mobile -yhtiö. Daily Dot -julkaisun mukaan peliä on pelattu sen ilmestymisen jälkeen 5,7 miljardia minuuttia ja se löytyy 22,8 miljoonan ihmisen älypuhelimelta. Pelin taloudellinen menestys perustuu varsin ovelaan taktiikkaan.

Pelin voi ladata älylaitteelle ilmaiseksi, mutta pelaajan täytyy käytännössä maksaa oikeaa rahaa, mikäli hän haluaa edetä pelissä. Kim Kardashian: Hollywood -peli on saatavilla iOS ja Android-laitteille. Pelin päämääränä on luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa.