Moottoripyöräilijä pakeni poliisia – kypäräkamera kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevyet kojelauta- ja kypäräkamerat ovat mahdollistaneet sen, että internetissä nähdään nykyään entistä enemmän hurjissa ja hengenvaarallisissakin tilanteissa kuvattuja liikennevideoita.

YouTube
YouTube

Uutisoimme taannoin esimerkiksi suomalaisesta kypäräkameran tallentamasta videosta jossa nuori mopoilija pakeni poliiseja Nivalassa huonolla menestyksellä. Youtubessa levinneellä tuoreella videolla näemme vuorostaan poliisien ja moottoripyöräilijän rajun takaa-ajon amerikkalaisittain.

Tässä tapauksessa moottoripyöräilijä on tosin huomattavasti Nivalan mopoilijaa taitavampi kuski, ja hän onnistuu pakenemaan melko helposti perässään olevia viranomaisia. Intensiivisen videon takaa-ajotilanne on vähintäänkin yhtä hurjaa seurattavaa kuin elokuvien tai videopelien vastaavat.