Hämmentävä video: UFO kaappasi liikkuvan henkilöauton?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmassa tapahtuu päivittäin valtava määrä selittämättömiä asioita, ja nykyisin kameroiden yleistyttyä niistä saadaan merkittävästi aikaisempaa useammin jonkinlaista todistusaineistoa joko valokuvina tai videoina. Nyt Yhdysvalloissa on kuvattu erittäin mystinen tilanne, jossa henkilöauto katosi valonvälähdyksessä.

YouTube
YouTube

Valvontakamera kuvasi Pohjois-Dakotassa sijaitsevan kaupungin hiljaista katua, kunnes eräs henkilöauto ajoi sitä hiljakseen. Yllättäen kuvassa näkyy kirkas valonvälähdys, ja henkilöauto katoaa samassa välähdyksessä. Nyt spekulaatiot selittämättömästä tapauksesta käyvät kuumina, sillä jotkut uskovat, että UFO kaappasi auton suoraan kadulta.

Mikäli kuvissa ei näkyisi välähdystä, olisi katoaminen selitettävissä videon puuttuvilla kuvilla. UFO-asiantuntija kertoi Metro-lehdelle epäilevänsä videon aitoutta, mutta ei kuitenkaan tyrmännyt UFO-vierailun mahdollisuutta.