Kate Uptonin ensimmäinen bikinivideo julki – tyrmäänä näky jo silloin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen huippumalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Tähti nousi taannoin uutisiin, kun hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat verkkoon lukuisten muiden julkisuuden henkilöiden alastonkuvien kanssa.

YouTube
YouTube

Sports Illustrated -lehti julkaisi taannoin videon, jolla Kate Upton esiintyy aloittelevana mallina. Nyt Sports Illustrated on julkaissut toisenkin videon mallikaunottaren uran alkuvaiheilta. Vuodelta 2011 peräisin olevalla, valokuvaussessioiden kulissien taakse kurkistavalla rohkealla videolla Upton nähdään muun muassa poseeraamassa kameralle pelkät meritähdet rintojensa suojana.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.