Kim Kardashianien paljaasta takapuolesta heti netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Newyorkilainen Paper Magazine julkaisi äskettäin tuoreen numeronsa, jonka kannessa Kim Kardashian paljasti kameralle takapuolensa. Kuten arvata saattaa, kansikuvasta tuli saman tien internetin suuri puheenaihe. Nyt siitä on muodostunut jo ilmiö, josta tehdään parodiaa.

Kim Kardashianin peppukuvasta tuli siis internet-meemien aihe. Twitterissä levisi nopeasti muokattuja kuvia, jossa tähdestä on tehty esimerkiksi kentauri ja pyöräteline. Kimin öljyttyä takapuolta verrattiin myös muun muassa kuorrutettuihin donitseihin, Barbien peppuun ja muodokkaaseen perunaan.

Lehden pääotsikkona on Break The Internet Kim Kardashian. Kuvat neitokaisesta on oikea valinta pääkirjoituksen avaamiseen, jossa syvennytään netti-ilmiöihin. Huomiota herättävän kuvan on ottanut valokuvaaja Jean-Paul Goude ja lehden kuvaukset järjestettiin syksyllä Pariisissa.

kimkardashian12112014b kimkardashian12112014c kimkardashian12112014a