Valtava kokoero! Maailman pisin mies tapasi lyhimmän miehen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailmanennätyksiin perustuva organisaatio Guiness World Recods järjesti Lontoossa tapaamisen maailman pisimmän ja lyhyimmän miehen kesken. Guinness World Record -päivänä järjestettiin ympäri maata erilaisia tapahtumia, joissa pyrittiin rikkomaan ennätyksiä.

YouTube
YouTube

Turkkilainen farmari Sultan Kösen on Guinnessin mukaan maailman pisin mies 246,40 senttimetrin pituudellaan. Maailman lyhyin mies on nepalilainen Chandra Dangi, joka on vain 54,60 senttimetriä pitkä. Miesten tapaaminen oli varsin huvittava näky, sillä kokoeroa miehillä on melkein kaksi metriä.

Miehet tapasivat toisensa Guinnessin ennätystenkirjan 60. juhlavuoden kunniaksi Lontoon parlamenttitalon edustalla. Lehdistön edustajat parveilivat miesten ympärillä kuvatakseen kaksikon. Hyväntuuliset miehet poseerasivat kameroille kuin vanhat tekijät.