Murtovaras yllätettiin keittiöstä – mutusteli keksitaikinaa poskeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä murtovarkaat anastavat asunnoista arvotavaraa. Wichitassa on pidätetty murtomies, joka viis välitti talossa olleista arvoesineistä. Sen sijaan hän kajosi tyytyväisenä asunnon jääkaappiin aamukolmen maissa.

Emme tiedä, oliko varkaalle tullut aamuyön pikkutunteina nälkä vai suunnaton makeanhimo, mutta asunnon 52-vuotias naisomistaja yllättyi suuresti löydettyään murtovarkaan keittiöstään. 28-vuotias mies ahmi nimittäin suurella mielihalulla jääkapissa ollutta keksitaikinaa. Poliisit saapuivat pian paikalle ja pidättivät tekijän.

Mies sanoi, että luuli olleensa tätinsä asunnossa ja hänelle oli tullut nälkä keskellä yötä. Hän oli tullut taloon avoinna olleen takaoven kautta. Talon asukkaalla jäi varmaankin nyt piparit leipomatta, Wichita Eagle -julkaisu pohdiskelee.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat