Naiset, onko ruoan valinta todella näin vaikeaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset ja ruoka. Kaksi maailman yksinkertaisinta asiaa, mutta yhdessä ne muodostavat käsittämättömän kinkkisen parivaljakon. Nettiin ladattu pilailuvideo irvailee kaikille naisille, jotka eivät osaa päättää mitä ruokaa napaansa tunkisi.

YouTube
YouTube

Naiset haluavat pitää yleisesti ruokavalionsa terveellisenä, mutta ravitsevana. Vaikka mieli tekisi kermaista tonnikalapastaa, saatetaan masuun änkeä kulhollinen salaattia – ainoastaan siksi, että ei joudu myöhemmin kärvistelemään huonon omantunnon kanssa. ”Mitä syötäisiin?”, saattaa olla monen naisen mielestä maailman vaikein kysymys.

Jsnowpro-niminen YouTube-koomikko on luonut mahtipontisen videon siitä, mihin naisen päättämättömyys voi pahimmillaan johtaa. Paikalle vaaditaan aserynnäkkö, yksi verinen laukaus ja suuri paniikinomainen hätä, ennen kuin neitokainen saa tokaistua mitä ruokaa hänen tekee mieli. Naiset, teillä on oikeus loukkaantua, mutta miettikää tätä videota ensi kerralla kun vastaatte ruokakysymykseen: ”Ihan sama”, tai: ”En tiedä”.