Kaupan yövuorossa tylsää – tekivät tuotteista massiivisen dominon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erään ruokamarketin työntekijöillä on ollut tekemisen puutetta yöaikaan. Ympäri vuorokauden auki oleva marketti Cora oli yöllä hiljainen. Tylsistyneet yövuorolaiset olivat kuitenkin keksineet hauskan tavan viihdyttää itseään hiljaisina hetkinä.

YouTube
YouTube

Netin syövereistä on löytynyt useita videoita kauppaketjun tiloissa kuvatuista dominoletkoista, jotka on tehty kaupan tarvikkeista. Ensimmäinen video julkaistiin muutama vuosi sitten ja se on saanut aika-ajoin jatkoa. Toistaiseksi työntantaja ei ole suuttunut yövuorossa olevien harrastuksesta. Samalla dominot ovat niissä näkyvien tuotteiden mainoksia.

Dominon kaatumisen kuvaamiseen on osallistunut monta työntekijää, sillä yksi ihminen ei ehtisi juosta letkan mukana moneen paikkaan. Työntekijöillä on varmasti ollut ja mokilta tuskin on vältytty. Ovatkohan kaupassa asioineet asiakkaat auttaneet työntekijöitä öisissä projekteissa?