Maailmanhistorian noloin video: Twerkkaaja ulosti housuunsa kesken esityksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren naisen twerkkaus päättyi noloimmalla mahdollisella tavalla. Nainen oli vetänyt ylleen valkoiset leggingsit ja alkoi sheikata takapuoltaan kameralle musiikin tahdissa. Pyllyn pyöritys keskeytyi, kun nainen huomasi, että housuihin pörähti haiseva yllätys.

Venäläinen nainen, olisi ehkä voinut valita twerkkausvideon kuvaamiseen sellaisen ajankohdan, kun vatsa ei ole sekaisin. Kesken twerkkauksen löysät lörähtää hallitsemattomasti housuihin. Ehkä tämä oli myös tyylillisesti hyvä opetus neitokaiselle, sillä monet ovat pitäneet valkoisia tai ihonvärisiä leggingsejä rumina, sillä ne näyttävät siltä kuin housuja ei olisi lainkaan jalassa.

Nainen ei saanut nololla videolla toivomaansa lopputulosta, joka oli se, että naisen twerkkaustaitoja ihaillaan ja ylistetään. Sen sijaan, neitokainen opetti, että mahataudissa ei kannata twerkata ja valkoiset leggingsit on syytä jättää vaatekaapin pohjalle.