Aamiaismuroille oma ravintola – listalla 100 murovaihtoehtoa, 20 lisuketta ja 13 maitoa

Matkailu · Stara.fi

Aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria, joka jää kuitenkin harmillisen monelta ihmiseltä nauttimatta. Arkikiireessä aamiaista syödään usein nopeasti ja varsinainen nautiskelu jää toissijaiseksi. Nyt tilanteeseen on tullut Lontoossa apu The Cereal Killer Cafe -ravintolasta.

YouTube
YouTube

Joulukuussa avattava The Cereal Killer Cafe on keskittynyt tarjoilemaan ainoastaan erilaisia aamiaismuroja, joita sen listalla onkin ympäri maailmaa peräti 100 erilaista. Murojen lisäksi asiakas voi valita niiden kanssa nautittavaksi jonkin 20 eri lisukkeesta ja joukkoon kaadettavaksi haluamansa 13 eri maitovaihtoehdosta.

Murojen lisäksi tarjolla on myös kahvia ja muuta aamiaiseen liittyvää. Ravintolan sisustuksessa näyttelevät pääosaa vanhat muropaketit, joiden joukossa on myös runsaasti keräilyharvinaisuuksia. Aamiaismuroravintolan ovat perustaneet identtiset kaksoset Alan ja Gary Keery, jotka ovat itse murofanaatikkoja.