Claudia Romani snorklasi näyttävästi rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran haastattelussa taannoin ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt neitokainen on ehtinyt pulahtamaan rantaveden aaltoihin snorkkelin kanssa.

Romani kuvattiin snorklaamassa Miami Beachin rannalla keltavalkoisissa raidallisissa bikineissä. Futisfani kellui vedessä pitkälti peppu pinnalla, joten rannan miehillä riitti seurattavaa liiankin kanssa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.