Haastattelussa Claudia Romani – bikinimallien maailmantähti

Haastattelut · Terhi Piiroinen

Rannalla suloisia muotojaan ahkerasti esittelevät neitokaiset saattavat olla suuren yleisön mielestä ainoastaan silmäniloa tuottavia ja sieluttomia kaunottaria. Poikkeuksiakin on, ja hyvänä esimerkkinä voidaan mainita glamour-mallina työskentelevä Claudia Romani.

Vaikka italialainen Claudia on tullut Staran lukijoille tutuksi lähinnä paljastavista rantakuvistaan, on hän myös valmis kertomaan tarinansa suomalaisille faneilleen. Italialaiseen L’Aquilan kylään likimain 32 vuotta sitten syntynyt Claudia Romani oli lapsena hyvin kiltti ja ujo tyttö. Hänellä ei ollut sisaruksia ja hän vietti paljon aikaansa kodin pihalla asuneiden kissojen kanssa. Nainen tunnustautuu vannoutuneeksi kissaihmiseksi, ja hän on kampanjoinut julkisesti katukissojen pelastamisen puolesta.

Claudia Romani
Claudia Romani

– Olin ainoa lapsi ja erittäin kiltti. Asuntomme puutarhassa oli aina hyvin paljon kissoja, joiden kanssa leikin ja vietin aikaani. Viihdyin lapsena paljon myös serkkuni kanssa, koska hänelläkään ei ollut sisaruksia. Lempileikkimme oli erilaisten televisio-ohjelmien esittäminen, Claudia kertoo Staralle.

Kaukana ovat ajat, jolloin Claudia ainoastaan kuvitteli olevansa kuuluisa julkkiskaunotar. Hänet on nähty lukuisten nimekkäiden lehtien sivuilla, mukaanlukien GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy. Lisäksi hän on esiintynyt esimerkiksi Samsungin, Toyotan ja Fordin televisiomainoksissa. Claudia on noussut muutamassa vuodessa maailman seksikkäimpien ja kauniimpien naisten joukkoon.

”Nollakokoiset tytöt eivät ole viehättäviä”

Hän on kuulunut maailman kauneimpien naisten kastiin muun muassa Tanskan FHM-miestenlehden, Q-lehden ja Ekstra Bladetin äänestyksissä. Lisäksi hän oli Meksikon GQ-lehden vuoden 2012 seksikkäimpien naisten joukossa Sofia Vergaran, Alyssa Millerin ja Megan Foxin seurassa.

Claudia paljastaa pilke silmäkulmassa, että lapsena hän unelmoi työskentelevänsä kääntäjänä tai tulkkina ja matkustelevansa ympäri maailmaa. Matkalaukkua hän on toki saanut vetää perässään, mutta käännöstyö vaihtui ajan kuluessa, ja opiskeluaikoina hän siirtyi sattuman kaupalla mallintöihin.

– Olin salaa haaveillut mallin urasta, mutta se ei ollut mahdollista pienessä italialaisessa kotikaupungissani. Muutin nuorena Tanskaan opiskelemaan multimediasuunnittelua. Yhtäkkiä kansainvälisesti tunnetun miestenlehti FHM:n tanskalaisversion edustajat löysivät minut kööpenhaminalaiselta rannalta.

Claudia Romani on noussut parissa vuodessa maailman kuvatuimpien kaunotarten joukkoon, sillä paparazzit seuraavat häntä alituisesti ympäri maailmaa. Taannoin Claudia hehkutti Facebook-sivullaan Staran julkaisemaa artikkelia. Hänellä on pelkästään Facebookissa yli 120.000 fania. Naisen unelmana olisi olla vielä jonakin päivänä Maxim-lehden tai Italian GQ-lehden kansikuvassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Toki tahtoisin saavuttaa jalansijaa myös muoti- ja lifestyle-lehdissä, enkä esiintyä pelkästään glamour-mallina. Olen kuitenkin luonnostani kurvikas, joten superlaihaa mallia minusta ei saa tekemälläkään, 75C-kuppikoon muodot omistava nainen naurahtaa.

Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.

– Ihminen pysyy hyvännäköisenä silloin, kun hän on terve ja sopusuhtainen. Kannattaa kuntoilla, treenata ja syödä mahdollisimman monipuolisesti, niin samalla saa itselleen paremman olon, hän hehkuttaa.

– Kuntoilen päivittäin ja syön todella monipuolista kasvisruokaa. Rakastan myös uimista. Olen luvannut olla tänä vuonna paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Mielestäni nollakokoiset tytöt eivät ole viehättäviä tai naisellisia, vaan jopa vastenmielisiä.

Maailmaa ristiin rastiin matkannut Claudia on tavannut elämänsä varrella useita suomalaisia, vaikka ei olekaan vieraillut maassamme. Hän ylistää juroa ja katajaista kansaamme.

– Olen tavannut paljon suomalaisia Skandinaviassa asuessani. Suomalaiset ovat erittäin kohteliaita, toisia kunnioittavia ja söpöjä. En malta odottaa, että pääsen vierailemaan maassanne.

Italialainen mallikaunotar viettää runsaasti aikaansa Miami Beachilla. Hänet ikuistettiin taannoin Miamissa suomalaisen mallin Jessica Edströmin kanssa ja Claudia lähetti Staralle taannoin kuvia itsestään ja Jessicasta. Hän ylistääkin haastattelussa suomalaisten tyttöjen kanssa nautittuja suomalais-italialaisvaikutteisia illallisia.

Vaikka Miamissa on kärsitty viime aikoina sateisista ja kylmistä säistä, pyrkii Claudia suunnistamaan rannalle tai uima-altaille aina kun mahdollista. Hänen yllään on nähty seksikkäitä bikineitä liki kaikilla mahdollisilla värivaihtoehdoilla ja kuvioinneilla.

– Haha, en edes tiedä kuinka monet bikinit omistan, mutta voin kertoa, että niitä on yli sata. Asun Miamissa, joten luonnollisestikin täällä tarvitsee uima-asuja ja bikinejä. Olen ostanut osan ja osa on lahjoitettu minulle. Rakastan eniten pinkkejä ja mustia bikinejä.

”Kiehdon jostain syystä vääränlaisia miehiä”

Claudia on monen miehen unelmanainen, mutta Staran haastattelussa hän paljastaa seurustelevansa vakituisesti. Claudian elämässä on rakkautta ja hänen kainalossaan viihtyy erityinen mies. Hän paljastaa pitävänsä miehistä, jotka saavat naisen tuntemaan olonsa erityiseksi.

– Pidän aidoista miehistä, jotka ovat kunnianhimoisia, päättäväisiä, rehellisiä ja luotettavia. Naisten täytyy tuntea olevansa onnellisia miestensä seurassa. Elämässäni on ollut paljon valehtelijoita ja olen saanut heistä tarpeekseni!, Claudia napauttaa.

– Työskentelen alalla, jossa ihmiset ovat hyvin helposti epäaitoja ja teennäisiä. Olen usein joutunut pettymään niin rakkauselämässä kuin ammattillisessa mielessäkin. Kiehdon jostain syystä vääränlaisia miehiä, jonka takia olen joutunut kärsimään. Onneksi olen nyt päässyt näistä ongelmista eroon.

Bikinibeibe hehkuttaa, että elämä on tällä hetkellä mallillaan ja hän nauttii suuresti kansainvälisestä menestyksestään. Hänen mukaansa ihmisen täytyy myös nähdä vaivaa menestymisensä eteen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Alvaro Mata
Kuva: Alvaro Mata

– Tiedän, että superkuuluisuus tuo toisinaan jopa lisähaastetta elämiseen, joka on huomattu esimerkiksi twerkkaavan laulaja Miley Cyrusin kohdalla. Omiksi esikuvikseni voisin mainita naisia, jotka ovat selvinneet kohuotsikoista kunnialla, kuten Victoria Beckhamin, Monica Belluccin ja Kate Beckinsalen.

Claudia Romanin menestystarinaan kuuluu mainoskasvona työskenteleminen, ja kaunotar on nähty viime vuonna muun muassa Italian ympäriajon järjestävän Giro D’Italian ja polkupyörätapahtuma Gran Fondon keulanaisena. Vastikään hänet kiinnitettiin vesiurheiluvälineitä valmistavan Kustom Paddlen mainoskasvoksi. Lisäksi hän kannattaa kotikaupunkinsa L’Aquilan urheiluseuroja, kuten Forza-nimistä rugbyjoukkuetta ja Calcio-jalkapallojoukkuetta. Urheilu on siis lähellä sydäntä ja kaikkien aikojen suosikkijoukkue löytyy kotimaasta Italiasta.

– Olen todella innokas jalkapallofani ja kannatan AC Milania koko sielustani ja sydämestäni. Odotan innolla jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen alkamista, sillä aion katsoa jokaisen pelin, Claudia hehkuttaa, ja jatkaa tulevaisuudensuunnitelmien pohtimista.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Tulen aina työskentelemään viihdealalla. Muihin tulevaisuudensuunnitelmiini kuuluu ehkäpä myös oman bikinimalliston luominen. Kysyit, että onko minulla tulevaisuudessa viisi lasta? Ei todellakaan, yksi varmaankin riittää, Claudia nauraa.

Vaikka rohkea neitokainen esittelee muotojaan auliisti mediassa ja paljastaa elämänsä salaisuuksia ja yksityiskohtia Staran lukijoille, tunnustaa hän edelleenkin olevan se sama kiltti ja ujo italialaisen pikkukaupungin tyttö.

– Olen arka ja uusiin ihmisiin tutustuminen vaatii hieman aikaa. Rakastan olla minulle tärkeiden ihmisten seurassa ja viettää heidän kanssaan aikaa. Olen myös erittäin otettu suomalaisten lähettämästä lämpimästä tuesta, jota olen saanut osakseni. Arvostan teitä suuresti, hän hymyilee ja lähettää faneilleen rakkaudella kyllästettyjä terveisiä.