Kim Kardashianin K18-alastonkuvat tulivat yllätyksenä: ”Ei koskaan nakukuvia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on tällä hetkellä kyllästetty Kim Kardashianin pakaroilla, kun naisen Paper-lehden kannessa olevaa peppukuvaa on esitelty jokaisen maailman viihdelehden sivulla. Kuvasta on ehditty luomaan jo huumoripitoisia meme-versioita nettiin ja samalla on naureskeltu Kanye Westin leuhkiville kommenteille kuviin liittyen.

W Magazine, 2011
W Magazine, 2011

Kim Kardashian on tehnyt selväksi, että aikoo esitellä uhkeita vartalonmuotojaan rohkeasti lehtien sivuilla siihen saakka, kunnes tulee uudestaan raskaaksi. Hänen ensimmäinen raskautensa keräsi runsaasti kritiikkiä roiman painonnousun takia, joten julkkisnaisen tavoitteena on kaiketi esitellä hänen mielestään parempia kuvia, jotka piirtyvät verkkokalvoille.

Realitytähti ei ole aina ollut mielissään alastonkuvistaan. Vielä vuonna 2011 hän itki hysteerisesti Kourtney & Kim Take New York -televisiosarjan jaksossa, kun hänelle selvisi W-lehden kuvien näyttäneen hieman enemmän paljasta pintaa kuin lehden kanssa oli sovittu.

– Minua on käytetty hyväksi. Olen ehdottomasti oppinut läksyni, enkä ota enää koskaan vaatteita pois päältäni, vaikka Vogue pyytäisi sitä, Kim sopersi jaksossa.

Paper
Paper Magazine 2014

Kardashian on aiemminkin esiintynyt paljastavissa kuvissa, kuten Playboyssa ja Harper’s Bazaarissa. Hänet nähdään täysin alastomana Paper-lehden sisäsivuilla myös edestä päin. Samalla täytyy kuitenkin muistaa, että alunperin Kim tuli tunnetuksi kotipornovideostaan, joten mitään varsinaisesti uutta eivät uudet alastonkuvatkaan siten tarjoa. Huomiota herättävän kuvan on ottanut valokuvaaja Jean-Paul Goude ja lehden kuvaukset järjestettiin syksyllä Pariisissa. Katso kuvat Paper Magazinen sivuilta.