Kim Kardashianin alastonkuvista raju riita – äiti raivostui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kimin äiti Kris Jenner on kautta aikojen kunnostautunut kuvakauppojen hieromisessa. Jennerin tiedetään myyneen taannoin Kimin ja hänen ex-miehensä Kris Humphriesin hääkuvan 1,5 miljoonalla dollarilla. Hän myös kauppasi Kimin ja Kanyen hääkuvaa etukäteen neljällä miljoonalla dollarilla, mutta Westin perhe ei halunnut myydä sitä.

Nyt Kim Kardashianin managerina työskentelevä Kris Jenner on suivaantunut tuoreista nakukuvista. Ei siksi, että hänen tyttärensä on esiintynyt kuvissa ilman rihman kiertämää, vaan siksi, että Kim ei ole netonnut kuvista penniäkään. Kuvat ovat Krisin mielestä tyylikkäät ja hienot.

– Muistatko minkälaista meillä oli tätä ennen? Kun elit vielä Paris Hiltonin varjossa? Tai muistatko, kuinka kivinen tie meillä on ollut kuljettavana päästäksemme tähän asemaan, missä nyt olemme? Olemme tulleet pitkän matkan tähän päivään – muista se, ja pyydä aina rahaa, Krisin kerrotaan raivonneen tyttärelleen Hollywood Life -julkaisun mukaan.