Näin Venäjällä: Maantien keskiviiva maalattu kaatokännissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itärajan takana Venäjällä tieliikenteessä meno on tunnetusti kuin Villissä lännessä, sillä onnettomuuksia sattuu valtavasti ja poliisi on usein ostettavissa pikkurahalla. Samaan sarjaan hengenvaarallisen liikenteen ja viranomaisten korruption kanssa kuuluvat myös rattijuoppoudet.

Julkaisu käyttäjältä Kolesiko Taiskoe.

Parhaillaan verkossa naurattaa autoilijan kuvaama hervoton video, jossa päästään ihastelemaan poikkeuksellisen näyttävää maantien keskiviivaa. Katsoja voi nimittäin melko helposti päätellä, että viivan maalausajoneuvoa kuljettanut on ollut vahvassa humalassa ja viivan perusteella ajanut kertaalleen myös ulos tieltä. Video on julkaistu Facebookissa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.