Mitä ihmettä? Paris Hilton on Vuoden nais-DJ

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ammattilaistason DJ:t ovat sättineet Paris Hiltonia hänen taidottomuudestaan soittaa levyjä. DJ-uraansa aloittelevalla Hiltonilla on ollut paljon opittavaa, eikä mikserin käyttäminen vielä onnistu samalla tavalla kuin muilla DJ-tähdillä. Nyt Paris on saanut merkittävän DJ-palkinnon.

Thank you @NRJDJAwards! So honored & proud to win the "Female DJ Of The Year Award" at your awards show tonight!

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

Suunnitelmallisesti ja sinnikkäästi uraansa kehittänyt neitokainen on nyt kuitenkin yllättäen voittanut NRJ Music Awardseissa arvostetun palkinnon DJ-kategoriassa. Kategoriassa, jossa voittivat muun muassa Avicii, Martin Garrix, Steve Aoki ja Bob Sinclair, oli yhtenä voittajana myös kohuperijätär Paris Hilton.

Tiskijukkien ammattilehti Mixmag raportoi, että Paris Hilton palkittiin musiikkigaalassa Vuoden uutena nais-DJ:nä. Hilton vastaanotti Best New Female DJ of the Year -palkintonsa Monte Carlossa järjestetyssä gaalassa. Hän itse hehkutti pystiään heti palkinnon vastaanottamisen jälkeen Instagramissa.

Arvion mukaan Hilton tienaa yhdeltä DJ-keikaltaan miljoona dollaria. Amatöörinä pidetty Paris pääsi näpäyttämään epäilijöitään saamallaan palkinnolla ja aikoo panostaa DJ-uraansa myös tulevaisuudessa.

So proud accepting my award last night at the @NRJDJAwards! #Winning!

Ein von Paris Hilton (@parishilton) gepostetes Foto on