Predator-superfanin koti myynnissä Ruotsissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1987 ensi-iltansa saanessa Predator – saalistaja -elokuvassa sotilasjoukko saa viidakossa vastaansa armottoman avaruusolennon, joka metsästää ihmiskunnan vahvimpia edustajia. Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä elokuva oli menestys, ja se sai lukuisia jatko-osia.

Ruotsin Kalmarissa on nyt myynnissä koti, joka näyttää ulkoa päin aivan tavanomiaselta omakotitalolta. Sisälle astuessa kuitenkin paljastuu, että talon omistaja on ollut todellinen Predator-fani. Kuvasarja paljastaa, että koti on koristeltu muun muassa aidonkokoisella Predator-hahmolla ja seinille sijoitetuilla Predator-naamareilla.

Predator-hahmojen lisäksi talosta löytyy myös Alien-elokuvasarjasta tuttuja hirviöitä. Sokerina pohjalla rakennuksessa on oma Toto-julisteilla koristeltu diskohuone ja Predatorien avaruusalusta muistuttava kotiteatteri. Talo on myynnissä 2.375.000 kruunun, eli noin 257.436 euron hintaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat