Predator-superfanin koti myynnissä Ruotsissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1987 ensi-iltansa saanessa Predator – saalistaja -elokuvassa sotilasjoukko saa viidakossa vastaansa armottoman avaruusolennon, joka metsästää ihmiskunnan vahvimpia edustajia. Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä elokuva oli menestys, ja se sai lukuisia jatko-osia.

Ruotsin Kalmarissa on nyt myynnissä koti, joka näyttää ulkoa päin aivan tavanomiaselta omakotitalolta. Sisälle astuessa kuitenkin paljastuu, että talon omistaja on ollut todellinen Predator-fani. Kuvasarja paljastaa, että koti on koristeltu muun muassa aidonkokoisella Predator-hahmolla ja seinille sijoitetuilla Predator-naamareilla.

Predator-hahmojen lisäksi talosta löytyy myös Alien-elokuvasarjasta tuttuja hirviöitä. Sokerina pohjalla rakennuksessa on oma Toto-julisteilla koristeltu diskohuone ja Predatorien avaruusalusta muistuttava kotiteatteri. Talo on myynnissä 2.375.000 kruunun, eli noin 257.436 euron hintaan.