Hollywoodin kuuma viettelijätär punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen Emily Ratajkowski nousi otsikoihin viime vuonna esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Robin Thicke jäi yhden hitin ihmeeksi, mutta Emily nousi yhdeksi vuoden 2014 suositummista malleista.

Mallikaunotar nähtiin eilen osallistumassa 2014 Hollywood Film Awards -tapahtuman jatkobileisiin. Emily saapui The Hollywood Reporter -lehden jatkoille näyttävässä mustassa asussa, joka toi mieleen jopa elokuvien Pahattaren.

23-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly-komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin Entourage-elokuvaan.