Emma Stone huippuseksikkäänä Broadwaylla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Emma Stone lukeutuu Hollywoodin valovoimaisimpiin nuoriin naistähtiin. Hänet nähtiin ensimmäistä kertaa valkokankaalla vuonna 2007 ensi-iltansa saaneessa Superbad-komediassa, ja tänä vuonna hän näytteli The Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa.

Emma Stonen uusin aluevaltaus on tapahtunut New Yorkin Broadwaylla, sillä hän näyttelee Studio 54:n Cabaret-musikaalissa Sally Bowlesin roolihahmoa. Näyttelijätär nähdään näytelmän promokuvissa seksikkäässä, glamour-henkisisessä rooliasussaan.

Emma Stone, eli Emily Jean Stone, on amerikkalainen näyttelijätär ja malli. Hän on toiminut muun muassa Revlonin mainoskasvona. Stone on ollut vuodesta 2011 lähtien parisuhteessa näyttelijä Andrew Garfieldin kanssa. Naisen tunnusomaisen matala ääni johtuu siitä, että hänellä oli vauvana koliikki, jolloin Emma itki jatkuvasti.