Huipputuottaja paljasti: Britney Spears vaati treffeille salassapitosopimuksen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supertähti Britney Spearsin ja huipputuottaja Charlie Ebersolin suhde kukoistaa. Pariskunta on nähty tiivisti yhdessä ja he ovat jakaneet lukuisia yhteiskuvia toisistaan sosiaalisessa mediassa. Suhde on edennyt omalla painollaan, eikä kumpikaan ole painostanut toista mihinkään vakavampaan.

TMZ-viihdesivuston mukaan Britney Spearsin deittailu ei ole ollut helppo tehtävä. Supertähti on erittäin tarkka siitä, keneen hän voi luottaa ja kenen kanssa hän voi viettää vapaa-aikaansa pelkäämättä, että kaikki hänen kertomansa myydään lehdille. Epäonnisen rakkauselämän takia naisen suojamuuri on ollut erittäin korkealla.

Ebersol on hiljattain paljastanut, että hän joutui allekirjoittamaan salassapitosopimuksen heti Britneyn tavattuaan. Mies oli allekirjoittanut sopimuksen ennen kuin hän oli edes kiinnostunut kaunottaresta.

Jotta miehellä olisi pieniäkään mahdollisuuksia saada Spears treffeille, piti sopimus olla allekirjoitettuna. Mies piti menettelyä aluksi outona, mutta oppi pian ymmärtämään, miksi sopimus tehdään. Spears haluaa suojella itseään ja perhettään. Ebersol on ollut luottamuksen arvoinen ja pari on onnellisesti suhteessa.