Mickey Rourke koukussa kauneusleikkauksiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankaille muutama vuosi sitten palannut Mickey Rourke nähtiin taannoin myös The Expendables -elokuvassa yhdessä monien vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Mies tunnetaan myös siitä, että on pilannut kasvonsa liiallisilla kauneusleikkauksilla.

Eilen Mickey Rourke kuvattiin poistumassa Beverly Hillsissä sijaitsevasta Caffe Romasta, jolloin hän päätyi paparazzien kuviin. Samalla selvisi, että Rourken parin vuoden takaiset kasvojen pieleen menneiden operaatioiden korjausleikkaukset eivät ilmeisesti olleet tuottaneet haluttuja tuloksia.

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke on sittemmin tähdittänyt myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Elokuvan kuvausten jälkeen hän paljasti lehdistölle, ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat