Mies löysi neulan heinäsuovasta – kirjaimellisesti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha sanonta toteaa, että lähes ylivoimaiselta löytyvä asia voi olla ”kuin etsisi neulaa heinäsuovasta”. Kyseessä on hyvä esimerkki, sillä neulan löytyminen heinäkasasta on hyvin vaikea tehtävä. Nyt italialainen mies on kuitenkin osoittanut, ettei se ole mahdotonta.

Splash
Splash

27-vuotias performanssitaiteilija Sven Sachsalber päätti testata onkin neulaa mahdollista löytää heinäsuovasta. Hän hankkki suuren, yli parimetrisen, kasan heinää, jonne piilotettiin neula. Sen jälkeen mies ryhtyi etsimään neulaa.

Pariisin sijaitsevassa Palais de Tokyo -taidegalleriassa toteutettu Tempaus alkoi torstaiaamuna, ja seuraavana päivänä iltakuudelta Sachsalber löysi heinien sekaan piilotetun neulan. Etsimiseen kului siis puolitoista vuorokautta.