Victoria Silvstedt rantalomalla – huomio kiinnittyi äidin muotoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen mallikaunotar Victoria Silvstedt on toiminut urallaan muun muassa valokuvamallina, näyttelijättärenä ja laulajattarena. Naapurimaamme kansainvälisesti tunnettu povipommi on viime vuosina keskittynyt pääasiassa joogaan ja rantalomailuun.

Eilen Victoria Silvstedt kuvattiin rannalla Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli lomapäivästä yhdessä perheensä kanssa. Rannalla olleiden päähuomio kiinnittyi kuitenkin ikäisekseen erittäin näyttävään äitiin.

40-vuotias Karen Victoria Silvstedt on ruotsalainen malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Kielitaitoinen nainen puhuu sujuvasti ruotsia, englantia, ranskaa ja italiaa. Hän julkaisi vuonna 1999 Girl on the Run -debyyttialbumin. Kaunotar tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.