All About That Bass -hitistä hulvaton parodia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Megahitti All About That Bass on tanssittanyt ihmisiä ympäri maailman. Kappaleen sanoituksissa ihaillaan isoja takamuksia ja muodokkaita naisia. Meghan Trainorin hittikappaleesta on tehty ratkiriemukas parodia, jossa imitaattori laulaa kappaleen eri piirroshahmojen äänillä.

YouTube
YouTube

Parodiakappaleen aloittaa Kukkulan kuningas -piirretystä tunnetut isähahmo Hank ja poika Bobby. Hank aloittaa laulamalla ”It’s all about Propane…” ja hulvattoman lopun voikin sitten arvata. Sanoituksia on muutettu vastaamaan piirrossarjoissa esiintyneiden hahmojen elämää.

Imitaattori Mikey Bolts tekee nappisuorituksen kappaleessa ja jokainen ääni kuulostaa erehdyttävästi siltä, miltä ne televisiosarjoissakin kuulostavat. Kappale vetoaa nauruhermoihin ja etenkin sanoitukset ovat videossa huvittavan osuvat.