Fergie teki näyttävän paluun – bikineissä uudella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljän vuoden ajan naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta sai taannoin esikoislapsensa, jonka nimeksi tuli Axl Jack Duhamel Guns n’ Rosesin Axl Rosen mukaan.

YouTube
YouTube

Fergie vietti raskautensa myötä hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on tehnyt paluun L.A. Love (La La) -singlen myötä. Kappaleesta on julkaistu musiikkivideo, jossa laulajatar nähdään muun muassa bilettämässä yökerhossa sekä poseeraamassa bikineissä aurinkoisissa maisemissa.

Fergien ja Josh Duhamelin Axl-vauva painoi syntyessään 3,5 kiloa. Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä äiti on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

fergie_18022012b.png

fergie_18022012a.png