Julianne Hough esitteli timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär, laulaja ja tanssija Julianne Hough nousi suuren yleisön tietoisuuteen kotimaassaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Aikoinaan Leonardo DiCaprioonkin yhdistetty tähti on nähty valkokankaalla muun muassa Footloose-elokuvan uudessa versiossa.

juliannehough16112014

Julianne Hough on parhaiten tunnettu tanssijana, joten hän on myös erittäin timmissä fyysisessä kunnossa. Nyt 26-vuotias vaaleaverikkö nähdään Shape-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Otoksessa Hough poseeraa punaisissa bikineissä ja verkkopaidassa.

Utahin osavaltiosta kotoisin oelva Julianne Hough voitti vuonna 2007 Emmy-palkinnon Tanssii tähtien kanssa -ohjelman koreografiasta. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Pari erosi keväällä 2013.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat