Julianne Hough esitteli timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär, laulaja ja tanssija Julianne Hough nousi suuren yleisön tietoisuuteen kotimaassaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Aikoinaan Leonardo DiCaprioonkin yhdistetty tähti on nähty valkokankaalla muun muassa Footloose-elokuvan uudessa versiossa.

juliannehough16112014

Julianne Hough on parhaiten tunnettu tanssijana, joten hän on myös erittäin timmissä fyysisessä kunnossa. Nyt 26-vuotias vaaleaverikkö nähdään Shape-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Otoksessa Hough poseeraa punaisissa bikineissä ja verkkopaidassa.

Utahin osavaltiosta kotoisin oelva Julianne Hough voitti vuonna 2007 Emmy-palkinnon Tanssii tähtien kanssa -ohjelman koreografiasta. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Pari erosi keväällä 2013.