Miehen poikkeuksellinen kosto – ajoi exänsä Corvetten jokeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Auto on amerikkalaisille muutakin kuin pelkkä kulkuneuvo. Se on eräänlainen statussymboli. Nyt philadelphialainen mies on päättänyt kostaa ex-vaimolleen kipeä avioeron jälkimainingeissa. Oikeastaan mies purkasi kiukkunsa naisen rakkaaseen Chevrolet Corvetteen.

YouTube
YouTube

ABC News kertoo viisikymppisen miehen ajaneen vuoden 1990 punaisen Corvetten Delaware-jokeen maanantai-iltapäivänä. Hän toteutti auton upottamisen klassisesti hyppäämällä itse kyydistä pois ennen veteen ajamista. Auto vajosi kymmenen metrin syvyyteen.

Sukeltajilla kesti puolisen tuntia löytää ajoneuvo hyisestä vedestä. Kun mieheltä kysyttiin syytä teolleen, sanoi hän olleensa vihainen. Hän oli uhannut auton upottamisella monta kertaa aiemmin ennen tositoimiin ryhtymistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.