Rocktähti tajuttomaksi esiintymislavalla – hengenvaarallisessa tilassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhtyeestä Poison tunnettu rokkitähti Bret Michaels on kiidätetty sairaalaan, kun hän meni tajuttomaksi Knoxvillen keikallaan Tenneseessä. Michaels oli taannoin munuaisleikkauksessa, eikä hän ollut ehtinyt toipua siitä tarpeeksi hyvin palatakseen esiintymislavoille.

Bret Michaels
Bret Michaels

Michaels kieltäytyi keikkansa perumisesta, sillä hän ei halunnut pettää faniensa odotuksia. Miehen päätös lähteä rokkaamaan puolikuntoisena oli koitua hänen kohtalokseen. Michaels tuupertui kesken keikkansa ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa miehellä todettiin olevan sisäistä verenvuotoa.

Miehen lähipiiristä on sittemmin kerrottu, että hengenvaara on ohi ja mies on toipumaan päin. Mies on joutunut järjestämään keikka-aikataulunsa uusiksi, sillä hän ei kykene nousemaan esiintymislavoille lähiaikoina. Mies aikoo panostaa toipumiseensa jatkossa, eikä riskeeraa terveyttään lähtemällä rokkaamaan liian aikaisin.