Tältä tiikerihain kitaan joutuminen näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samannimisen kappaleen inspiraationa toimineet tiikerihait lukeutuvat maailman kookkaimpiin hailajeihin. Nimensä mukaisesti tiikeriä muistuttavista raidoistaan tunnettu lajin edustajat saattavat kasvaa jopa yli viisi metriä pitkiksi.

YouTube
YouTube

Tuoreella videolla tiikerihaihin päästään tutustumaan turvallisesti kotitietokoneen ruudun kautta. GoPro-kameralla kuvatulla videolla hai tulee tekemään tuttavuutta kameran kanssa, ja pääsemme todistamaan miltä eläimen kitaan joutuminen saattaisi näyttää. IFL Science -sivuston mukaan tiikerihait eivät ole järin ketteriä, vaan ne saalistavat yllättämällä uhrinsa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat