Tampere Supercross Girlsit näyttävänä – mukana neljä missifinalistia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna 21. – 22. marraskuuta Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävä Tampere Supercross & Freestyle -tapahtuma esittelee samalla myös Tampere Supercross Girls -nimisen ryhmän, jossa on mukana neljä Miss Suomi -finalistia.

Nyt tiimi nähdään poseeraamassa näyttävissä kuvissa motocross-pyörien kanssa. Mukana ovat muun muassa Miss Suomi 2013 ensimmäinen perintöprinsessa Maija Kerisalmi sekä saman kilpailun finalistit Katariina Suunniitty, Anni Griinari ja Neea Poutanen, joka on myös Miss Supercross 2014. Ryhmän kaunottarista sporttimalli Suvi Heino ja ruotsalainen Jennie Hallestam ajavat mallitöidensä ohessa aktiivisesti motocrossia, joten he eivät jäisi neuvottomiksi radalla.

Tampere Supercross & Freestyle -tapahtuman sisärataa varten messsuhalliin ajetaan lähes 200 kuorma-autollista hiekkaa. Tampereen kilpailussa nähdään muun muassa Jason Thomas (USA), Aaron Lampi (USA), Geran Stapleton (AUS), Filip Neugebeuer (CZE), Boris Maillard (FRA) ja Harri Kullas. Freestyle motocross -näytöksissä ajavat puolestaan muun muassa Fredrik Berggren (SWE) ja Ilkka Salo.