Kiinalaishitti tarttuu kuin purkka tukkaan – ällistyttävä video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Globalisaation myötä myös maailman musiikki on yhdistynyt, sillä vielä kymmenen vuotta sitten olisi ollut lähes mahdotonta ajatella, että Gangnam Stylen kaltainen korealaishitti voisi vallata koko maapallon parissa viikossa. Nyt lähes samankaltaisen huomion on saanut kiinalainen kappale.

Wang Rong Rollin - Chick Chick, Kuva: YouTube
Wang Rong Rollin – Chick Chick, Kuva: YouTube

Kyseessä on Wang Rong Rollin -yhtyeen esittämä Chick Chick -kappale, jota voisi verrata Gangnam Stylen lisäksi myös norjalaiseen What Does The Fox Say? -megahittiin. Myös kappaleen musiikkivideo on poikkeuksellisen sekava kummallisissa asuissa tanssivine ihmisineen ja animoituine kana-hahmoineen. Aika näyttää onko tässä jättihitti, mutta hitti kyseessä on jo nyt.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat