Ihastuttava 4D-ultrakuva: Pikkupoika hymyili jo kohdussa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasta odottavat pariskunnat saavat ihastella vatsassa kasvavaa pienokaistaan ultraäänikuvista. Verkossa on julkaistu otoksia, joissa nähdään sikiöitä esimerkiksi hauskoissa asennoissa. 4D-tekniikalla otetut ultraäänikuvat paljastavat enemmän pienokaisen rakenteesta ja ulkonäöstä.

YouTube
YouTube

24-vuotias Amy Gregg kävi rakenneultrassa raskauden 31 viikolla. Pian naisen sikiö sai kunnian olla Britannian iloisin lapsi, sillä 4D-kuvasta huomasi kuinka pieni poika hymyili leveästi jo naisen kohdussa. Nyt lapsi on viisi viikkoa vanha ja äiti kertoo Daily Mailille, että hymy ei ole laantunut vieläkään.

Kesäkuussa syntynyt vauva sai nimekseen Leo. Tuoreet vanhemmat kertovat, että poika hymyilee edelleen ja lähes aina – jopa nukkuessaan. 4D-ultraäänen avulla tulevat vanhemmat saavat tietää tulevan pienokaisen ulkonäön. Sen avulla voidaan myös määritellä erilaisia rakennepoikkeavuuksia jo 20 raskausviikolla.