Jennifer Lawrencesta tehtiin aidon kokoinen täytekakku

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence palaa pian valkokankaalla Katniss Everdeenin rooliin. Odotettu Nälkäpeli -Matkijanärhi, osa 1 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 19. marraskuuta 2014. Nyt leffakaunotar nähdään poikkeuksellisessa muodossa – täytekakkuna!

Julkaisu käyttäjältä Tasty Cakes.

Lara Clarke -niminen nainen päätti osallistua Iso-Britannian Birminghamissa järjestettyyn Cake International Competition -kakkukilpailuun ajankohtaisella leivoksella. Hän teki kilpailua varten aidon kokoisen Jennifer Lawrence -kakun, jolla hän voitti ensimmäisen palkinnon.

Yli 170 senttimetriä korkean kakun tekemiseen Laralta kului noin 120 tuntia, 10 tusinaa kananmunia, 7 kiloa jauhoa ja 7 kiloa voita. Nälkäpeli -hahmoa esittävä kakku ei ole ainoa Lara Clarken suunnittelema ja toteuttama näyttävä leivos. Hän on voittanut palkintoja myös muun muassa Johnny Depp ja Game of Thrones -aiheisilla kakuillaan.

Vuonna 2013 Jennifer Lawrence voitti Oscarin Unelmien pelikirja -elokuvasta, ja Rolling Stone -lehti ylisti tähteä Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän joutui nakukuvaskandaalin keskiöön hiljattain, ja tuomitsi alastonkuvien varastamisen seksirikokseksi.

Julkaisu käyttäjältä Tasty Cakes.

Julkaisu käyttäjältä Tasty Cakes.

Julkaisu käyttäjältä Tasty Cakes.