Johnny Depp kaatokännissä palkintogaalassa – TV-lähetys katkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen merirosvotouhuihin paluuta koko maailman suosikkipiraatti Johnny Depp tullaan näkemään muun muassa joulukuussa Yhdysvaltain ensi-iltansa saavassa Into the Woods -elokuvassa. Grimmin tarinoiden maailmaan sukeltavassa, fantasiaa ja musikaalia yhdistelevässä elokuvassa Depp näyttelee Punahilkka-sadusta tuttua isoa pahaa sutta.

YouTube
YouTube

Nyt Depp on ilmeisesti ottanut pahan suden roolia omakseen oikein urakalla, sillä miehen puhe muistutti perjantain Hollywood Film Awards -palkintogaalassa enemmän epämääräistä örinää kuin selkeäsanaista artikulaatiota. Hollywood Documentary Award -palkinnon ystävälleen ojentanut Johnny Depp oli ilmiselvästi päihtynyt. Vahvasti päihtynyt. Ohjaajat katkaisivat lähetyksen ennen kuin mies ehti nolaamaan itseään muutamaa minuuttia enempää.

Vaikka Johnny Depp on ensisijaisesti näyttelijä, tunnetaan hänet myös intohimoisena musiikin harrastajana. Johnny Depp kosi taannoin tyttöystäväänsä 27-vuotiasta Amber Heardia jouluaattona ja nainen vastasi hänelle myöntävästi. Hänet listattiin vuonna 2012 Guinnessin ennätystenkirjaan eniten tienaavana näyttelijänä 75 miljoonan dollarin vuosituloillaan.