Uskomaton näky videolle: Näin rajusti rahtilaiva vääntelehtii myrskyssä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rahtilaivalla työskentelevä insinööri Claus Tuxen on tottunut merenkäyntiin ja myrskyyn. Mies on kuvannut rahtilaivalla hurjan näköisen videon, jossa laiva etenee myrkyssä ottaen valtavat aallot vastaan. Ei ole kaukana, ettei näky tee katsojaa merisairaaksi.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään, kuinka aallokko runtelee laivaa ja keinuttaa sitä valtavalla voimalla. Hurjassa videossa on pääosassa Maerskin konttilaiva keskellä Intian valtamerta. Singaporeen matkalla oleva laiva on joutunut kovaan allokkoon ja näyn perusteella voisi luulla, että aallot nielaisevat laivan.

Tuxen on kuvannut videolle, mitä tapahtuu laivassa kannen alla. Laivan massiivinen runko näyttää elävän merenkäynnin mukana. Laiva kääntyy ja vääntyy myrskyn myllätessä sen ympärillä. Valtava voima kohdistuu laivan runkoon ja näyttää siltä, kuin se repeäisi hetkenä minä hyvänsä.

Insinööri Tuxen on kertonut Daily Mail -lehdelle, että rungon kuuluukin elää, sillä jos se olisi liian jäykkä se hajoaisi merenkäynnissä. Miehen mukaan videolla nähdyssä myrskyssä miehistö oli vielä rauhallisin mielin ja Tuxen on maininnut, että videon kuvaaminen ei olisi onnistunut mikäli myrsky olisi äitynyt yhtään pahemmaksi.