Ryöstäjä uhkasi viidakkoveitsellä – myyjä ryhtyi kaksintaisteluun ja voitti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Myymälän omistaja Muhammed Maqsood, joutui tilanteeseen, joka on jokaisen myyjän suuri pelko. Sunderlandissa, Englannissa, myymälään asteli ryöstäjä, joka uhkasi 63-vuotiaan Maqsoodin henkeä viidakkoveitsellä ja vaati rahaa.

YouTube
YouTube

Mies pelkäsi ryöstäjän vahingoittavan häntä ja tarttui pitkään metalliputkeen. Pian hän huomasi olevansa kaksintaistelussa miehen kanssa. Maqsood miekkaili henkensä edestä, kun ryöstäjä pani vastaan saadakseen kassakoneen sisällön itselleen. Lopulta rikollinen ymmärsi, että mies ei ollut antamassa periksi ja karkasi paikalta.

Tilanne tallentui myymälän valvontakameralle. Daily Mail -lehden mukaan Maqsood on ollut myymälässä omistajana jo 32 vuotta, eikä hän ole kertomansa mukaan koskaan törmännyt yhtä uhkaavaan tilanteeseen. Mies on onnellinen, että sai hätisteltyä ryöstäjän pakoon, eikä hän joutunut viidakkoveitsen silpomaksi.