Vaimo räppäsi autossa – mies kuvasi salaa videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet voivat olla samaa mieltä siitä, että autossa laulaminen ja hyräileminen kuuluu osaksi matkantekoa. Eräs mies oli huvittunut vaimonsa innosta laulaa automatkoillaan ja päätti kuvata salaa videolle vaimonsa räppäämisen ja siihen eläytymisen.

YouTube
YouTube

Hauskalla videolla vaimo räppää Salt’n’Pepan tahdissa. Räpäyttäessään kappaletta None of Your Business vaimo hytkähtelee paikallaan, elehtii käsillään ja nyökyttelee päätään kuin katu-uskottava ganstaräppäri konsanaan. Vaimon eläytyminen on hulvatonta seurattavaa.

Loppuvaiheessa esitystään vaimo kääntyy katsomaan aviomiestään ja huomaa kameran osoittavan suoraan hänen suuntaansa. Vaimo kiljahtaa nolostuksesta ja mies nauraa makeasti ennen kuin sammuttaa kameran. Mies on lisännyt videon vaimostaan nettiin, jossa hän kehuu vaimoaan sanoilla ”Kyllä, söötein gangsteri ikinä. Oma vaimoni”.