Vanhus söi yksin ravintolassa – pikkutytön tempaus sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen perhe oli mennyt ravintolaan aamupalalle Evansvillessä, Indianassa. Perheen kolmevuotias tyttö huomasi viereisessä pöydässä vanhuksen, joka oli syömässä aamupalaa yksin. Pienen tytön mielestä vanhus oli Joulupukki, joten hän pyysi äidiltään lupaa saada mennä miehen pöytään istumaan.

Vanhus oli ilahtunut saamastaan aamiaisseurasta. Hyväkäytöksinen nuori neiti kyseli mieheltä kaikenlaisia asioita erityisesti jouluun liittyen. Mies kertoi perheelle olevansa läheisen kauppakeskuksen joulupukki-imitaattori, joten yhdennäköisyys joulupukin kanssa ei ollut pelkkää sattumaa.

Pikkutyttö oli varma siitä, että hän oli syönyt aamupalansa oikean Joulupukin kanssa. Myös pienen tytön ystävät ovat vakuuttuneita nähtyään valokuvia joulupukista ja tytöstä aamupalalla. Paikallinen uutistoimisto kiinnostui pienen tytön tarinasta ja kertoi sen uutisissaan. Reipas pikkuneiti odottaa innolla joulua nähdäkseen vanhan tutun joulupukin uudelleen.