Video palauttaa uskon ihmiskuntaan – tuntemattomat auttavat toisiaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joka päivä ihmiset näkevät, kuulevat ja lukevat huonoja uutisia. Tarinat, joissa kerrankin tapahtuu jotain hyvää, jäävät usein kertomatta. Uutiskynnyksen läpäisevät yhä useammin vain negatiiviset ja järkyttävät uutiset ja iloiset tarinat jäävät varjoon.

YouTube
YouTube

Äskettäin julkaistulla videolla nähdään kuitenkin materiaalia, joka palauttaa ihmisten uskon toistensa hyvyyteen. Videolla on kuluneen vuoden aikana tapahtuneita tilanteita, joissa ihmiset rientävät toistensa apuun. Toisilleen tuntemattomat ihmiset uhraavat henkensä toisten puolesta ja ryntäävät kyselemättä pelastamaan hätään joutuneet ihmiset ja eläimet.

Vaikka osa videon sisältämistä tapauksista on nähty ja uutisoitu jo aiemmin, palauttaa se uskon ihmiskunnan hyvyyteen, sillä joka päivä maailmassa tapahtuu hyviä asioita, jotka eivät päädy uutisiin. Koskettava video ihmisten välittämisestä saa katsojalle hyvän mielen ja video osoittaa, että hyviä uutisia pitäisi kertoa ja jakaa useammin.