Winter Wonderland -festivaalin esiintyjälista kasvoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa 21. ja 22. helmikuuta järjestettävä Winter Wonderland -festivaali on julkaissut loput esiintyjänsä. Aikaisemmin julkaistujen lisäksi mukana ovat housen supertähdet Mark Knight, R3hab ja Laidback Luke, trancen kärkinimet Andrew Rayel, Aly & Fila ja Gareth Emery, sekä #Selfie-hitistä tunnettu yhdysvaltalainen The Chainsmokers.

Esiintymislavoille nousevat myös saksalainen Hot Since 82 ja hollantilainen Maarten de Jong. Kotimaisista artisteista mukaan liittyi nyt Proteus. Winter Wonderlandin esiintyjälista on kansainväliselläkin mittapuulla monipuolinen, sillä ikärajattomassa tapahtumassa nähdään maailman suosituimpia elektronisen musiikin tähtiä.

Perjantaina VIP-vieraille esiintyy sveitsiläinen deep house -sensaaatio EDX ja lauantaina uransa viimeisen esiintymisensä Suomessa tekevä Marcel Woods. Festivaalin liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen maanantaina 24. marraskuuta.