Terveisiä Suomesta! Huikea driftausvideo vastauksena jenkkitähdelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hurjapää Ken Block julkaisi äskettäin uuden Gymkhana 7 -videonsa, jossa hän kiitää Los Angelesin kaduilla 845 hevosvoimaisella AWD Mustangilla. Nyt Duudsonien luottopakki Aapo Huovila näyttää suomalaisella videolla, miten tyylikkäästi Blockin videoon osataan meillä vastata.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

TurboNutsin julkaisemalla videolla ei sentään ole lähdetty kaahaamaan kaupungin kaduille, vaan savu nousee Shelby GT 500 Cobran renkaista suljetulla alueella. Näyttävyyttä kuitenkin riittää, ja tempauksen vaiheet on niputettu hauskasti post-it -lapuille. Lopputulos on melko näyttävä teksti asvaltin pinnassa. ”Ken Block Who?”. Touché!

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.