Juopuneet opiskelijat jäivät jumiin hissiin – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hissikammosten suurin pelko on kulkuvälineen jääminen jumiin. Siksi hissejä vieroksuvat ihmiset käyttävät yleensä kerrosten nousemiseen portaita. Hisseissä on normaalisti hälytysnappi erityistilanteita varten, mutta toisinaan avun saaminen saattaa kestää kiusallisen kauan.

West of Englandin yliopiston opiskelijat olivat vaihtaneet vapaalle. Portaiden sijaan humalassa hoiperrelleet nuoret olivat päätyneet hissiin. Valitettavasti hissi jäi jumiin kesken matkanteon, ja yhdeksän opiskelijaa joutui keksimään viihdykettä ennen huoltomiehen saapumista. He panivat lauluksi.

Bristolilaisen yliopiston kampus kaikui nuorten sävellahjoista, kun he hoilasivat kurkku suorana Aerosmithin legendaarista I Don’t Wanna Miss a Thing -hittiä. Yksi hississä olleista paljasti myöhemmin Huffington Postille, että avun odotteleminen sujui leppoisissa tunnelmissa. Ainoastaan eräs porukan tytöistä alkoi panikoida tunnin odottelun jälkeen.