Justin Bieberin lapsuudenkoti myynnissä – laulajan huone pysynyt muuttumattomana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaistähti Justin Bieber päätyi vielä alkuvuodesta toistuvasti kohuotsikoihin, mutta sittemmin tähti on rauhoittunut ainakin julkisuudessa. Nykyään laulajasta uutisoidaan lähinnä suhdehuhujen merkeissä, sillä hänet on viime viikkoina yhdistetty Kendall Jenneriin.

Nyt varakkaalla Justin Bieber -fanilla olisi mahdollisuus muuttaa asumaan huoneeseen, jossa poptähti vietti lapsuutensa. Laulajan isovanhemmat ovat myymässä Bieberin lapsuudenkotia, joka sijaitsee Kanadan Stratfordissa. Taloa kaupitellaan 279.000 dollarin, eli noin 223.000 euron hintaan.

TMZ-sivuston mukaan Justin Bieberin huone on jätetty sellaiseksi kuin se oli poptähden vielä asuessa talossa. Huoneen seiniä koristavat muun muassa laulajan suosikkijääkiekkojoukkueen, Toronto Maple Leafsin logot.