Miss Peppu 2014 on valittu – tässä kuvat voittajasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailu on Brasiliassa arvostettu kauneuskilpailu, joka on viime vuosina levinnyt esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Nyt Brasilian Sao Paulossa on valittu uusi Miss Peppu 2014.

Tuore voittaja on 22-vuotias Indianara Carvalho, joka sai palkinnoksi mainetta, kunniaa ja 22.000 dollaria. Finaalissa kilpailijat kisasivat toisiaan vastaan muun muassa topless-kierroksella ja keskinäisellä suutelemisellä. Finaaliin saakka pääsi 27 semifinalistista yleisöäänten perusteella 15 parasta.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Megan Foxin kaksoisolento Claudia Alende ja toiseksi perintöprinsessaksi Ana Flavia Magalhaes. Tänä vuonna kisassa olivat mukana myös identtiset kaksoset Graziella ja Rafaella Fornazieri, plus-kokoinen malli ja kisan historian vanhin osallistuja Rebeka Francis.