Paris Hilton heitti Amanda Bynesin ulos VIP-alueeltaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olemme kertoneet jo useita kertoja kuinka entinen lapsitähti Amanda Bynes on ajautunut syöksykierteeseen. Neitokainen on käyttäynyt sekavasti ja arvaamattomasti, ja hänen on myös kerrottu uhanneen vanhempiensa henkeä. Vaikuttaisi siltä, että ystävätkin ovat kääntäneet hänelle selkänsä.

Amanda Bynes oli ollut juhlimassa losangelesilaisessa yökerhossa, kun hän huomasi Paris Hiltonin olevan siellä. Hiltonilla oli varattuna VIP-aitio, jossa hän istui seurueensa kanssa. Amanda Bynes päätti mennä tervehtimään Hiltonia ja istahti hänen aitoonsa.

Silminnäkijöiden mukaan ei mennyt aikaakaan, kun tähtösten välillä syntyi sanaharkkaa ja turvamiehet tulivat hakemaan Bynesin pois Hiltonin VIP-alueelta. Yökerhossa olleiden mukana Paris oli sanonut, että Amandalla ei ole mitään asiaa hänen aitioonsa eikä hän ole tervetullut istumaan heidän seuraansa.

Daily Mail -lehden mukaan Bynes oli käyttäytynyt loppuillan kummallisesti. Hän ei ollut juonut alkoholia, mutta vaikutti päihtyneeltä. Ihmiset kertoivat Bynesin seisoneen hiljaa keskellä yökerhoa tuijottaen välillä lattiaa ja välillä kattoa. Neitokaisen käytös on jo pitkään ollut huolestuttavaa.