Pikkulapsi nukkui rauhallisesti – kunnes Gangnam Style alkoi soida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä uudesta kiinalaisesta kappaleesta, joka on saanut nopeasti valtavan suosion internetissä. Wang Rong Rollin -yhtyeen esittämä Chick Chick -kappale on saanut miljoonia katsojia ja se voi olla tulevan talven ärsyttävin hittirenkutus.

Jokainen varmasti muistaa pari vuotta sitten maailmanhistorian suurimmaksi hitiksi nopeasti nousseen PSY-artistin kappaleen Gangnam Style. Nyt Chick Chickin läpimurtoa odotellessa on hyvä palauttaa mieliin miten Gangnam Style vaikutti ihmisiin vauvasta vaariin. Perheenisän kuvaamalla videolla Amaya-taapero nukkuu rauhallisesti, kunnes Gangnam Style lähti soimaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat