Näyttelijä oli missata lapsensa syntymän – oli mennyt oluelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koomikkona ja näyttelijänä tunnettu Jason Sudeikis on kertonut huvittavan tarinan hetkestä, jolloin hänen lapsensa Otis putkahti maailmaan. Kaamet pomot 2 -elokuvan tähti paljasti David Letterman talkshow’ssa, että hän oli lähtenyt baariin odotellakseen lapsensa syntymistä.

YouTube
YouTube

Mies kertoi, että hänen vaimonsa näyttelijä Olivia Wilde oli hakeutunut sairaalaan supistusten alettua. Sudeikis oli ollut vaimonsa seurana sairaalassa ja lääkäri oli tullut kertomaan, että synnytyksen käynnistymiseen menee vielä muutama tunti.

Sudeikis oli päättänyt käydä syömässä odotellessa lapsen tuloa. Mies kertoi, että Taco Bellin jonossa hän oivalsi, että jos hän olisi 50-luvun isähahmo, hän menisi baariin lapsen syntymisen kunniaksi.

Syötyään taconsa mies hakeutui läheiseen baariin nauttiakseen muutaman juoman. Baarissa ollessaan mies sai yllättäen puhelun, jossa vaimo kertoi, että synnytys oli alkanut. Sudeikis kertoi ehtineensä juuri ja juuri synnykseen mukaan. Lapsi pullahti maailmaan hetkessä ja mies kuvaili hetkeä elokuvamaiseksi. Pikkuinen syntyi terveenä ja sai nimekseen Otis.