Jessican Whiten asu petti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica White on yhdysvaltalainen malli, joka on esitellyt catwalkilla esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Victoria’s Secretin tuotoksia. Muotilegenda Tyra Banks on jopa kutsunut häntä ”sukupolvensa malliksi”. Viime aikoina häntä ei olla usein nähty viihdelehtien sivuilla, mutta eilen hän osallistui Nälkäpeli-elokuvan ensi-iltaan.

Jessican osallistuminen olikin näyttävä, sillä hänen tyylikkään iltapukunsa poikkeuksellisen ylös yltänyt halkio osoittautui lopulta liian rohkeaksi. Asu nimittäin paljasti punaisella matolla vahingossa Jessican alushousut kuvaajille. Bikinirajakaan ei näyttänyt olevan ihan juuri viimeistelty.

Jessica Whiten Angel Wings -järjestö kerää rahaa ja huomiota seksuaalisesta ahdistelusta tai kotiväkivallasta kärsineille nuorille tytöille. Mallikaunotar kertoo järjestön perustamisen johtuneen hänen omista huonoista kokemuksistaan. Mallintöiden, näyttelemisen ja hyväntekeväisyystyön lisäksi Victoria’s Secret -malli on hiljattain tehnyt levyllisen omaa musiikkiaan. Catwalkin ohella Jessica White on nähty esimerkiksi Jay-Z:n ja Trey Songzin musiikkivideoilla sekä Hamekyttä 2 -elokuvassa.