Teini-Kardashian huippumalliksi – kosmetiikkajätti pestasi kampanjaansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malliurallaan ohjuksen lailla edennyt Kendall Jenner on bookattu kosmetiikkajätin seuraavaksi mainoskasvoksi. Laatukosmetiikkaa valmistava Estee Lauder on ottanut Jenneristä koevedoksia ja hehkuttanut nuoren naisen karismaa.

Jenner oli onnensa huipulla, kun hän kuuli tulleensa valituksi yrityksen mainoskasvoksi. Ensimmäiset kampanjakuvat on otettu ja Jenner on esiintynyt niissä häikäsevän kauniina. Estee Lauder on julkaissut kuvat kotisivuillaan ja jakanut niitä sosiaalisessa mediassa. Myös Jenner on lisännyt omaan Instagramiinsa muutaman otoksen.

Kendall Jenner on Estee Lauderin nuorin mainoskasvo. Kosmetiikkajättiä on aiemmin edustanut muun muassa näyttelijä Gwyneth Paltrow. Yrityksen mukaan Jenner on ollut oikea valinta tehtävään ja maailmalla on hehkutettu neitokaisen luonnollisia ja kuvankauniita kasvoja.

Uusimmat